WE ARE BEST Facebook & Instagram hirdetés

Miért hirdess a közösségi médiában?

A Facebook és az Instagram vitathatatlanul nagy népszerűségnek örvend még mindig. Ennek a két platformnak a felhasználói között biztosan megtalálod a célközönségedet, legyen szó a Z- vagy a baby boomer generációról. Elérhetjük őket egy átgondolt célzással és egy kifejezetten nekik szóló üzenettel. Újra megtalálhatod a weboldalad látogatóit, vagy a követőidhez hasonló embereknek népszerüsítheted termékeidet, szolgáltatásodat. Segítünk kihasználni a különböző platformok lehetőségeit!

Facebook hirdetések

Indítottál már Facebook hirdetést, de nem hozott eredményt? Szeretnél belevágni a hirdetésbe, de fölöslegesen elköltött tízezrek nélkül? A Facebook hirdetéskezelője összetett, jól működő kampányok létrehozására képes, de csak szakember segítségével.Ha nincs időd ezzel foglalkozni, de eredményeket szeretnél látni, mi teljes körűen megvalósítjuk kampányaidat és hónapról hónapra optimalizáljuk is. Ha önállóan szeretnéd menedzselni hirdetéseidet, kérj tőlünk mentorálást!

Instagram hirdetések

Egyre népszerűbb ez a közösségi oldal is, érdemes itt is személyreszabott hirdetéseket indítani. Beszélgessünk a célközönségedről és találjuk meg a nekik szóló termékeket, szolgáltatásokat! Az Insta egy remek vizuális platform, ahol lenyűgöző és kreatív képekkel népszerüsíthetjük vállalkozásodat!
Segítünk a legtöbbet kihozni céges Instagram profilodból!

Árajánlat hirdetésre

100 %

Posztok írása

100 %

Marketing stratégia kidolgozása

100 %

Hirdetések kezelése

lépj tovább és indíts további sikeres kampányokat! Ismerd meg lehetőségeidet a Google hirdetésekkel!