CSINÁLD, AMIT SZERETSZ! Komplex Online Marketing

Te miben vagy a legjobb?

Nem kell, hogy pazarold az értékes idődet olyan tevékenységekre, melyben nem te vagy a legjobb. A szövegírás és az online marketing kampányok világa egy összetett és bonyolult folyamat, amit nem lehet egyik napról a másikra megtanulni. De nem is kell!
A Te feladatod a legjobbnak lenni abban, amit csinálsz, ami a szíved csücske! Mi megtanítjuk, hogyan és mit mutass magadból, miként menedzseld vállalkozásod online jelenlétét.

Weboldal & Stratégia & Hírlevél

Tanácstalan vagy az indulásban? Mi a kezdetektől melletted állunk és segítünk a weboldaladból kihozni a maximumot. Egy jól felállított stratégia mentén vágunk bele a közös munkába, hogy céljaidat közelebb hozzuk hozzád!
Keresőoptimalizált tartalommal, marketing szövegírással tesszük még vonzóbbá szolgáltatásaidat, termékeidet.
Ha nincs időd a weboldaladat frissíteni, hírleveleket küldeni, mindezt bevállaljuk helyetted!

Social media & Hirdetések

Ismerjük meg egymást! Ha együtt töltünk egy kis időt, garantáltan részesei leszünk a vállalkozásodnak és teljes körűen, szívvel-lélekkel kezeljük majd közösségi média oldalaidat is! Kíváncsiak vagyunk rád és szolgáltatásaidra, hogy a sablonos marketing b***hit helyett igazán rólad szóljon az oldalad!
Google és Facebook/Instagram hirdetéseidet kimagasló szakmai tudással és kreativitással kezeljük. Mindig van egy jó ötletünk, hogy milyen irányba mozdulhatunk még több sikerrel!
Komplex Online Marketing szolgáltatásunk Neked szól, ha távol áll tőled a közösségi média világa, de tudod, hogy a növekedés érdekében fontos a jelenlét.

Komplex szolgáltatás

Bízd ránk vállalkozásod teljes körű menedzselését és foglalkozz azzal,amit valóban szeretsz!

100 %

Stratégia

100 %

Kivitelezés

100 %

Optimalizálás

vágjunk bele a közös munkába Egyeztessünk időpontot egy online megbeszélésre!