Szeretnéd, ha minél többen megismernének? Segítünk megmutatni, hogy ki vagy, és miről szól a vállalkozásod! Online marketing eszközökkel gyorsan és hatékonyan ér célba az üzeneted!

Egyedülálló a szolgáltatásod, termékeid?

Remek, már csak el kell juttatni a célközönségednek!

Induljunk együtt az alapoktól, vagy bízd ránk a részfeladatokat!
Ezért szeretnek velünk dolgozni ügyfeleink:

Szenvedéllyel dolgozunk

Nem, ez nem túlzás! Ügyfeleink sokszínűsége minket is motivál, szeretjük, ha vállalkozásodról Te magad is lelkesen mesélsz! Szívesen hallgatunk, és szívesen ötletelünk, minden kisebb, nagyobb projektünket a sajátunknak is érezzük! Kihasználjuk az online marketing eszközeit!

Gyorsak vagyunk

Kérj árajánlatot, és gyorsan, lényegretörően egyeztetjük a céljaidat!
A részletek pontosítása után rövid határidőn belül vállaljuk megrendelésedet, és folyamatosan tájékoztatunk a projekt állapotáról. Nem szöszmötölünk hetekig látszat melóval!

Megfizethetőek vagyunk

Kisvállalkozóként pontosan tudjuk, hogy a marketing büdzsé véges, ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy induló vállalkozások se rettenjenek meg a költségektől.
Csomagjainkat személyre szabjuk, igényeidnek megfelelően!

Kiváncsivá tettünk? Ebben számíthatsz ránk:

Google ADS hirdetések

Ügyfeleid, vásárlóid most is éppen a Google-ben keresnek megoldást a problémáikra! De vajon megtalálnak Téged is?
Felkutatjuk vállalkozásod számára a legeredményesebb megoldásokat, kerülj velünk a találati lista első oldalára! A Google ADS segítségével hirdetésed valóban olyan felhasználókhoz jut el, akik érdeklődnek szolgáltatásaid, termékeid iránt! Folyamatosan felügyeljük kampányaid teljesítményét, és optimalizáljuk költéseidet.
Változatos, és kreatív kampányokkal dolgozunk a sikereiden!

Hírlevél marketing

Nem kell, hogy leveled a kukában landoljon! Felépítjük a levelező listádat, és kitaláljuk, hogy miről, és hogyan érdemes kommunikálnod!
A Te szolgáltatásodnak, termékeidnek is szüksége van jól felépített hírlevelekre! Az itt kiküldött tartalmak csak a potenciális vásárlókhoz jutnak el, ezért nem érdemes kihagyni ezt a csatornát sem!

Facebook és Instagram hirdetések

Használd ki a közösségi médiában lévő lehetőségeket! A Facebook és Instagram remek lehetőség, az egyedi és pontos célzásra! Könnyen megtalálhatjuk potenciális vevőidet érdeklődési körük, gyakori tevékenységük, élethelyzet, vagy végzettség stb. alapján! Látványos hirdetési eszközökkel valóban egyedülállóan, és kreatív módon érhetjük el ügyfeleidet, vásárlóidat! Kiváló mérési módszereknek köszönhetően pontosan látjuk, hogy mi működik, így könnyen a célközönségre optimalizálhatjuk hirdetéseidet.

Szövegírás: weboldal és blog

Weboldalad vállalkozásod nagykövete! Elengedhetetlen, hogy ügyfeleid, vásárlóid megértsék az információkat! Segítünk egy felhasználóbarát, SEO szempontból megfelelő oldal szövegezésben.
Szakmai blogodat érdekes, és hasznos tartalmakkal töltjük fel, amely
régi- és új vásárlóidnak is érdekes információkkal szolgál majd!

Közösségi média menedzsment

Szeretnél aktív és tartalmas közösségi oldalt? Építs közösséget a márkád köré, mutasd meg a brand-ed arcát! Segítünk!
Bízd ránk Facebook, és Instagram oldalad kezelését, és hatékonyan felépítjük márkád social media kommunikációját!
Szeretnéd önállóan kezelni social media felületeidet? Oktatás keretein belül megmutatjuk, milyen lehetőségeket rejt a Facebook és az Instagram, megtanítunk a posztolás rejtelmeire! Használd szórakoztatóan, mégis hasznosan a közösségi oldalakat!

Komplex online marketing kivitelezés

Bízd ránk vállalkozásod online marketing tevékenységét, és gondoskodunk a brand felfuttatásáról, és a kampányaid sikerességéről. Összehangolt marketing stratégia alapján dolgozunk, ahol a különböző platformok egymást erősítik. Teljes körű szolgáltatásunkkal egy kézből irányítjuk az összes platformodat.

Engedd, hogy az online marketing terhét levegyük a válladról! Koncentrálj vállalkozásod közvetlen teendőire, foglalkozz azzal, amivel valóban szeretnél!

Bízd ránk vállalkozásod online marketing tevékenységét, hogy összhangban és eredményesen működjön! Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj tőlünk árajánlatot egy kattintással!