WE ARE BEST Google Hirdetések

Keresési hirdetések - itt a helyed?

A Google ADS egy hatékony marketing eszköz PPC (pay-per-click) alapon, ami azt jelenti, hogy csak a weboldaladra történő kattintások után kell fizetned. A fizetett hirdetések lehetőséget adnak, hogy weboldalad a találati lista legelején jelenjen meg bizonyos kifejezésekre. Miért fontos ez? Mert az emberek megoldást keresnek a problémájukra, ezért a termékeid, szolgáltatásaid már fokozottan érdekesek számukra!

Google Shopping hirdetések

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy termékeket keressenek és összehasonlítsák az árakat. A Google Shopping hirdetései is a találati lista első oldalán jelennek meg fényképes formában, és azonnal meg is mutatja a terméket a potenciális vásárló számára. Sőt, megjeleníti a konkurenciát és összehasonlítja az árakat!

Google Display és YouTube hirdetések

A YouTube magyarországi felhasználói bázisa 2025-re az előrejelzések szerint eléri a 7 milliót! A digitális marketingstratégiád hatékony részese lehet,céljaidnak megfelelően biztosan van megfelelő YouTube hirdetési formátum!
A display (vagy vizuális) hirdetéseknek többféle típusa is létezik, amelyeket különböző célokra és különböző helyeken szokás használni. Kifejezetten változatosak, hiszen számos típusuk, méretük és formájuk létezik. A weboldalad látogatóit újra elérhetjük remarketing hirdetésekkel is!

Google ADS árajánlat

Beszéljünk róla! A Te vállalkozásodnak milyen hirdetésekre van szüksége? Milyen büdzsében kell gondolkoznod?

100 %

Tervezés

100 %

Kivitelezés

100 %

Optimalizálás

lépj tovább és indíts további sikeres kampányokat! Ismerd meg lehetőségeidet Facebook&Instagram hirdetésekkel!