indulj velünk Weboldal fejlesztés

Miért válassz minket?

  • Vállalkozásod alapja egy ügyfél/vásárló barát weboldal lesz. Nem mondtunk újat, igaz? A titok a hogyan, milyen és mennyiért? 
  • Tudjuk, hogy minden ügyfelünk vállalkozása egyedi weboldal, vagy webshop megoldásokat kíván. Csapatunk ezért készült fel több lehetőségre is, hogy megtaláld nálunk és velünk számításaidat! 
  • Legyen akár szó hirdetési landing oldalról, teljes weboldalról, vagy akár webshopról, a Vállakozó Guru csapat segít, hogy egy modern, letisztult, jól működő weboldalad legyen. Vágj bele most egy új weboldalba segítségünkkel!

Amiben NEM kötünk kompromisszumot:

Reszponzív weboldal – alap!

  • Új weboldalad garantáltan olvashatóan, és élvezhetően jelenik meg minden eszközön. Ismerős a látvány, amikor egy oldalon minden szétcsúszik, és böngészés közben oda-vissza nagyítgatsz? Nálunk ilyennel nem fogsz találkozni, ezt megígérjük! Legyen szó szolgáltatásról, vagy vásárlásról, az oldal látogatói kényelmesen és gyorsan elérnek majd minden menüpontot, terméket!

Ügyfélbarát weboldal – kapcsolat könnyedén

  • Segítünk, hogy ügyfeleid gyorsan eljussanak hozzád! A kattintható telefonszám, és e-mail címen túl könnyen kitölthető kapcsolatfelvételi űrlapokkal egyszerűsítjük le a kommunikációt. Átlátható, és könnyen értelmezhető menü kialakítással segítjük a böngészést. Térképes nézettel, keresési lehetőséggel könnyítjük a tájékozódást. 

Modern megjelenés – modern és letisztult dizájn

  • Weboldaladnak nem csak hasznosnak, de szépnek is kell lennie. Vállalkozásod megítélésében fontos szerepet játszik majd a weboldalad megjelenése. Esztétikus, és harmonikus oldalakról sokkal szívesebben vásárolnak az ügyfelek, és természetesen többet is! Letisztult dizájn, vagy mozgalmas megjelenés? Megvalósítjuk, amit elképzeltél!

Keresőoptimalizált felépítés – a keresőmotorok is szeretni fogják

  • Lépj előre a Google találati listán! Az általunk készített weboldalak lehetőséget adnak arra, hogy vállalkozásod fizetett hirdetések nélkül (organikusan) is előkelő helyet érjen el a Google kereséseknél.

Online fizetés és számlázó program – vásárlás egyszerűen

  • Csak pár kattintás, és okos weboldalad mindent elintéz helyetted! Vásárlóid könnyen fizethetnek oldaladon keresztül, sőt, számlázó programoddal összekötve számodra tényleg alig marad teendő! 

GDPR – nem kérdés!

  • Saját GDPR szakemberünk gondoskodik arról, hogy weboldalad minden adatvédelmi irányelvnek megfeleljen! 

Marketing vezérelt felépítés – mindent beleadunk!

  • Mitől lesz a weboldalad gyorsan és könnyen használható? Hogyan ösztönözheted látogatóidat a szolgáltatás megrendelésére, vagy vásárlására? Nem hagyunk egyedül, ha a weboldal kialakításáról van szó! Teljes körű tervezéssel, és szövegírással segítjük indulásodat!

Miért kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot személyre szabott árajánlat miatt? Mert tényleg a számodra legjobb lehetőséget, ajánlatot keressük! A pontos árajánlathoz többet kell tudnunk vállalkozásodról, szolgáltatásaidról, vagy termékeidről!

Csak egy pár lépés választ el az indulástól, kattints: